Linkovi

ELF je već preko 45 godina uspešan brend. On je značajan igrač u svetu na polju maziva, a najpoznatiji je po učešću na takmičenjima u moto-sportovima. ELF je 2000. godine postao TOTAL brend.

ELF motorna ulja

Još od 1967. godine, cilj ELF-a je da bude prepoznat kao najkonkurentniji, najinovativniji i najuspešniji brend u oblasti maziva. Uz maksimalnu primenu tehnoloških inovacija, istraživanja i najnovijih tehnologija, ELF proizvodi motorna ulja i maziva namenjena šampionima. ELF sa strašću učestvuje u moto-sportovima i prisutan je na najvećim svetskim takmičenjima, uključujući World Superbike, MotoGP, World Series by Renault, i World Endurance. Ovom brendu su poverenje ukazali vodeći svetski proizvođači, i već dugi niz godina održava partnerstvo sa kompanijama RENAULT, DACIA, NISSAN i KAWASAKI.

V Sloveniji so TOTAL Maziva zastopana z dvema glavnima blagovnima znamkama, TOTAL in Elf, ki zavzemata vodilno mesto na tržišču. Obe znamki sta svetovno znani po inovacijah, izjemnih rezultatih in uspešnosti.

Total in Elf motorna olja

TOTAL Maziva, podružnica skupine, proizvaja in daje na trg mazalna olja in izdelke za druge namene (masti, tekočine, hladilna sredstva, itd.).

ELF je že več kot 45 let vodilna blagovna znamka na področju motornih olj ter maziv in je namenjena doseganju najboljšega učinka. ELF se je leta 2000 pridružil TOTAL-u kot ena izmed blagovnih znamk skupine.

Reumatoidni artritis to je hronično autonomno oboljenje, koje predstavlja upalu vezivnog tkiva (pretežno zglobova). U početnom stadiomu oboljenja se prati sporo povećavanje izmena u zglobovima, nakon toga se dobijaju trofični poremećaji i oštećenja unutrašnjih organa.

Green touch cleaning

Ekološko čišćenje podrazumeva zelene biorazgradive proizvode koji su testirani na efikasnost i uticaj na životnu sredinu.

Tehnologin

Prodaja laptopova i kompjuterske opreme po najpovoljnijim cenama